Graffen met een beetje hulp

Toeval of niet, hier komt weer een stukkie over muren volzetten.

Neem nu de PixelRoller. Op het eerste zicht een gewone verfrol, tot je er mee gaat schilderen. Ze print als het ware grote afbeeldingen of tekst op de muur. Alles is aangesloten op een computer. Die moet volgens mij met de rolbewegingen uitmaken waar de rol ergens zit en zo het juiste printen. [Via Gizmodo]

Het deed me een beetje denken aan deze GraffitiWriter Wat spuitbussen op een telegeleide auto die ook een voorgeprogrammeerde tekst op de grond spuit. Het idee om tijdens een confrontatie van betogers en oproerpolitie wat uitdagende teksten op de grond te gana zetten lijkt me wel fun.Ook wel maf is deze Hektor. Op zijn simpelst gezegd een spuitbus aan 2 touwtjes. Motortjes zorgen er voor dat de spuitbus naar gelijk welke plek kan getrokken worden. Check zeker de filmpjes.

Die gasten van Random-International zijn trouwens goed bezig. Je moet maar eens rondkijken. Hebben die maffe dingen zeg, de Sunlight table is er maar één van.

Zo, en nu ben ik Ice-T’s gaan kappen in de sala :-)