Wacky Sound Generator

Vooraleer jullie denken dat ik hele dagen niks anders doe dan dingen elkaar knutselen, nee dus. Deze heb ik al een tijdje maar kon niet achterblijven na m’n rx176 bend. Voor alle duidelijkheid: dit heeft Briekske voor mij in elkaar gestoken. Ik kwam gewoon terecht op de uitleg vanmusicfromouterspace en heb hem de componentjes geleverd.

front

Dit ding doet dus niets anders dan, eu, piepen. Alsof het een op hol geslagen ambulance is. Luister zelf maar. (1,7 MB)

Briekske zag het zitten om het geheel in te bouwen in mijn kapotte digitale camera. Als bij wonder kon ik een luidsprekertje vinden dat exact de juiste afmetingen had om in de plaats van de lens te komen.

Het werkt op een 9V batterij of via adapter. Ik kan kiezen om de luidspreker te gebruiken of de cinch aansluiting.

back

Langs de achterkant zitten de swichkes. De power switch doet wat ie moet doen, de lcd switch is voor adapter/batterij en de menu switch is voor luidspreker/cinch. De zwarte stokjes zijn om een ander geluid te bekomen.

De afbeelding op de plaats van het schermpje komt van een verjaardagscadeau. Ik had een enorme kader gevonden met een of ander tafereel van Jezus en zijn moaten in een graanveld. Het gezicht van de jarige kwam met de hulp van photoshop natuurlijk op Jezus. Briekske en ik zijn de apostelen geworden.