DONEBYSIMON

  Foto contest

  Nou, leuk!

  Foto tentoonstelling in de veranda van Staminee Den Boulevard (het café’tje van Tine en José’tje)

  Deze zomer hangen er een 20 tal foto’s uit van Tine. Dit zal echter maar van korte duur zijn! Jullie kunnen zelf meewerken aan de fototentoonstelling! Heb je een originele, toffe foto? Geef hem af aan Tine en je foto vervangt één van haar foto’s! Je kiest zelf welke foto je wilt vervangen door de jouwe.

  Je kan maximum 2 foto’s afleveren. (Verspreid over gans de zomer en nazomer) Het formaat moet beantwoorden aan 18/24 en het thema is :Zomer 2006.( De foto’s blijven in den boulevard.)

  Een vakjury zal beslissen wie de origineelste, sterkste en prachtigste foto gemaakt heeft! De hoofdprijs is een rijkgevulde biermand of een wijnkist!! Voor de niet alcoholisten is er een prachtig assortiment van kortrijkse chocolade, koffie en thee!

  In november wordt de winnaar bekend gemaakt!! Hij wordt persoonlijk verwittigd per email of telefoon.