Ornamentaal

Duive liet me vandaag weten dat ik hem kon tovoegen bij ‘Ken ik u?’ Voor oa zotte besprekingen van nog veel zottere muziek kan je vanaf heden opzijn stekkie terecht.

Dat deed me denken aan de tijd van de Ornamentalisten. Gegroeid uit het feit dat we ‘ornament’ een ondergewaardeed woord vonden, ontsprong er een heus muziekproject. Draaitafels, beatmaking software, kringloop platen, auto-reverse walkmans, premature skrabbels en de serieus onderschatte beeper van de velleman multimeter. Meer was er niet nodig om een schoolproject effe te laten voor wat het was en de recordknop aan te zetten.

Ornos

Het eerste nummer was al meteen goed voor een echte hit in selecte scene. Wallpapers werden spontaan aangemaakt en hé, we haalden het zelf tot op de radio (16:32 | 15,11MB)

Voor wie niet langer kan wachten: hier kan je ons tweede -en voorlopig laatste- nummer afhalen: De boom heeft een Heercomplex (5:35 | 5,1MB)

Wie er echt geen genoeg van kan krijgen kan hier ons eerste nummer (24:34 | 22,5MB) binnensleuren. Dit is, laat ons zeggen, voor de meer ervaren, liefhebbende luisteraar.
De limiet van 1 file per uur binnen te trekken (en dan te beluisteren) is voor uw mentaal welzijn