Klein speelderke

De laatste tijd kwam ik meer en meer dingen tegen over secondlife. Een soort online mix tussen chatten en de sims, al is dit wel heel snel omschreven. Niet dat ik stond te popelen om virtueel ergens rond te hangen, maar toch best maar eens checken dacht ik.
En ja, zit wel leuk in elkaar en zo, maar het is niet echt mijn ding. Misschien heb ik de boel te vlug bekeken en moet ik het leuke er nog van ondervinden. Kben sowieso geen zotte gamer of chatter, en voor de adembenemende graphics moet je het nu ook niet doen. (Wat je precies niet kan zeggen over Limbogame [via])
Mochten er zijn die al langer een tweede leven hebben, laat het me weten, dan kom ik misschien nog eens een virtuele kaffie drinken…

En -vers van de pers- YouTube is blijkbaar overgenomen door Google. Huppe!