Herbruikbaar

Mijn laptop heeft het dus begeven en voor 460 euro herstellingskosten pas ik liever. Dan maar de boel uit elkaar gevezen om te zien wat er te rapen viel. De harde schijf doet nu perfect dienst als extern opslag medium, en ze ziet er nog slick uit ook. Van die touchpad moet een x-y midi controller te maken zijn, den dvd speler kan met een beetje sjans nog ergens gebruikt worden. Alleen jammer dat da scherm niet op vga of zo werkt, eerder een of ander exotisch protocol wat blijkbaar maar heel moeilijk te omzeilen valt. Jammer, zo een extra flatscreentje was wel leuk geweest.

externe hd

Als ik je meedeel dat ik morgen met mijn moeder en twee van haar vriendinnen naar Brussel ga, is dat vast niet goed voor mijn street-credibility. But who cares, zo effe een concertje van Gotan Project mag je gewoon niet missen toch?