2 ogen

Helemaal de schuld van 1983 dat ik er dan uiteindelijk op ebay eentje gekocht heb. Had da al langer in het snotje via de lomo shop, maar 225 euroots, ik bedoel…

Seagull

Prachtig ding hé, ziet er gewoon al lekker uit.

En geheel volgens de makers filosofie: ” If you can’t open it, you don’t own it”, own ik hem al helemaal… Ik heb hem al mogen opensmijten. In tegenstelling tot wat de verkoper schreef “Die Kamera ist in einem ordentlichen Zustand und voll funktionsfähig.” had de camera nen fermen dop gekregen en werkte de scherpstelling niet meer alsook de instelling voor het diafragma. Gelukkig heb ik het kunnen fixen, hoop ik toch…

dop

dop 1

Pas toen ik hem in mijn handen had, viel mijne frank: gedaan met point en shoot… Tis van alles manueel instellegems… Maar ja, dan leren we dat ook ne keer, hoog tijd eigenlijk :-)