In een nieuw jasje

Als zelf ‘t baguetje in Harelbeke een nieuw uitzicht krijgt, dan kan ik moeilijk achter blijven. Hun broodjes blijven even slecht, mijn content blijft even goed…

Inderdaad, gebaseerd op een bestaande lay-out, het was gewoon een kwestie van eens nen leuken tegen te komen, en deze is het dan uiteindelijk geworden.

Leuk dat er in de header standaard foto’s stonden, maar we kunnen beter dan een melig duin en zonsondergang beeld. Bij deze een random selectie uit mijn Flickr account. In plaats van te sukkelen met verkleinen en verhoudingen toon ik gewoon telkens een willekeurig stukje uit de foto. Daarom zal het soms eens een gekleurd vlak zijn of net een detail, maar dat maakt het des te leuker. Allerlei mensen waar ik mee omga, dingen die ik doe en me interesseren komen zo aan bod, net als m’n content.

Een klein php scriptje zet de 4 foto’s in één, zodat jullie niet telkens 4 grotere foto’s moeten binnen trekken. Nu dat nog om het uur of zo eens uitvoeren en huppa, telkens weer iets anders. Je mag ook zelf eens een andere header maken, dit doe je door gewoon hier te klikken.

En het is niet alleen de buitenkant die telt, ook wordpress zelf heeft zijn update gekregen, nu oa met tags!