Oorverdosis

Om maar te zeggen dat de volgende post gaat over alles wat met geluid te maken heeft.

  • Nalden haalt terecht Technicolor Soundwave aan. Downloaden die handel en luisteren! Is voor mij op de een of andere manier eens iets nieuw. Hip-hop beats gesampled van oa Justice…
  • Je hebt toch al de gloednieuwe 2 Fabiola Megamix binnengetrokken? Ze komen terug!
  • De Fader mix van Mad Decent (Diplo toestanden) is nu niet om helemaal wild van te worden, maar er zitten toch her en der leuke remixkes tussen. Voor als je eens niet meer weet naar wat te luisteren. [viaDiscobelle.net (Tip!)]
  • Eentje wat je toch wel zeker moet scrobblen is Contemporary Christian Music. Lekker! [Ok, ook weer via Nalden]
  • Vandaag in de bus: de EP van duive zijnen band: Penguins Know Why Ja hallo: zo iets zijn we niet gewend. Ik moet vooral wennen aan de meer (voor mij dan toch) chaotische stukken. Maar anders best in orde hoor. Het hoesje is helemaal de max. Nujagow, hoesje… 2 dikke golfkartonnekes met een dikke rekker en daartussen de cd. Concept is king! Het zal alle sinds vlugger gemaakt zijn dan deze hier.Zij weten het!
  • Via Bladda vernam ik van Tecktonik. Blijkbaar is jumpen in Frankrijk nu zo passé als wat. Het is nu blijkbaar tijd voor het betere armenwerk. Het ziet er verre van simpel uit. Hoog tijd dat het Wiggelen ingeburgerd geraakt, Robbie: werk aan de winkel!
  • De Solar Xylophone is mooi en simpel maar vooral goed gevonden. [Via Ellentriek]
  • Over Ellentriek gesproken: dit weekend zal het full-time poenderen zijn. De Kawai gaat onder het mes de schroevendraaier, zoalig!
  • Oh en de Musicmania doet uitverkoop in Gent, allen daarheen!
  • Scrobblen? Zei er iemand Scrobblen? :-)