Online tools

Holala, er zijn leuke dingen te vinden:

  • Eindelijk heb ik dan m’n beta login voor a.viary. Een online photoshop-en-veel-meer pakket. Het is blijkbaar een kwestie van slijmen en een beetje de interessante uit te hangen om toegang te krijgen tot de andere tools. Het is even wennen, maar het werkt wel. Enfin ja, nu ook niet m’n mooiste werk, maar het was maar om iets te doen… Ik heb trouwens nog 5 beta invites over. De mensen die een willen moeten maar een lijntje droppen in de comments (ben eens benieuwd :-) )
  • Wat er ook veelbelovend uitziet maar waar ik nog geen beta login van heb is Lovely Charts Ik bedoel: flowcharts, online in flex? Ja hallo, laat maar komen die invite!
  • Een heel eind geleden kwam ik al eens via infosthetics terecht op deze data visualisatie van Megamu. Wow, dat leek cool. Ik was ondertussen al begonnen met z’n code binnen te trekken in Processing. Dit werkt naar behoren, maar ik was nog bijlange niet aan het voorstellen in golven. En dan plots komen ze af met build.last.fm, en blijkt dat er daar al iemand anders een online tool voor heeft gemaakt:LastGraph, Huppe! Je moet wel heel wat geduld hebben, bij mij duurde het 4 dagen voor er één jaar klaar was. Maar het resultaat is wel de moeite.