Vele varias

  • Wat ze zoal konden doen met een kleine 600 miljard dollar. Slechte investering me dunkt… [via BoingBoing (goeie samenvatting)]
  • In 1975 hebben ze bij kodak een eerste digitale camera gemaakt. Die schreef de foto’s weg op tape. Op tape, op tape zeg ik! Zalig toch? Stel je voor dat je vakantiefoto’s op een cassette stonden. Of een walkman met een schermpje in. En dan verschillende stukjes tape aan elkaar plakken en zien wat er van komt.. [via Retro Thing]

  • Dat ie er mee weg kan is wel het minste wat je kan zeggen:

    [via Core77]

  • Hmm, blijkbaar verkoopt Nokia meer toestellen in één week dan dat Apple iPones verkocht heeft sinds de introductie. Plaatst de dingen toch wel eventjes in een ander daglicht. In ieder geval: als de volgende iPhone niet aan m’n verwachtingen voldoet, ga ik ook ergens anders shoppen hoor. [via Core77]

  • Goeie reclame, nét iets meer dan een gewone affiche: I like. Check ze

Voila, en bij deze zijn m’n clippings in Bloglines terug opgeruimd