Miniscule MacBook Pro vibraties

Het is heel raar, het is soms alsof m’n MacBook lichtjes trilt. Je kan het nauwelijks trillen noemen. Ik had het ook al eens vroeger gehad, toen ik er een extra beeldscherm aan hing, en de adapter niet aangesloten was. Maar nu komt het meer en meer voor. Hmmm, even googlen dus…

Blijkt dat deze de oorzaak/oplossing heeft gevonden.

Inderdaad, het komt door die plug waarmee je de adapter rechtstreeks in het stopcontact kan steken, die plug zonder draad. Nu moet je weten dat ik die plug met de draad niet meer gebruik omdat ie een slecht contact geeft. (lees: geen contact) Die plug zonder draad heeft geen aarding, vreemd eigenlijk. Het zal een of andere (statische) ontlading zijn. Zo kan je die trilling eigenlijk ook nog het beste omschrijven, iets elektrisch of zo…

Hmm, lig ik dus toch aan een nieuwe adapter, 89 knotsen… Hallo, ik moet wel sparen voor die nieuwe iPhone é boys! (om maar één van de vele rumors aan te halen, tkomt weer leuk)