DONEBYSIMON

  Fresh sh*t

  Hiephoi, vandaag twee bestellingen vinyl toegekomen, één met onder andere “Ice Cream Man” van dj Green Lantern ft Pherell. Komt van de Alive on Arrival, echt een lekker nummertje.

  Maar waar ik vooral op zat te wachten was de levering van onze noorderburen. Eindelijk heb ik die lp van Opgezwolle, met mijn ‘Afgespeeld’ aantal in iTunes dat de pan uit rees was ik gewoon verplicht. En uit respect natuurlijk, al was het maar voor hun album-artwork. Nu is mijn lp versie niet zo zot (volledig zwart, letters in reliëf) maar check dit artikel om te weten wat ik bedoel. (Artikel via Nalden, damm ik zou elke post van hem wel kunnen aanraden, volgen die site!) Voor de liefhebbers is er een videoclip van hoedenplank te zien, dit is het openingsnummer en meteen ook een banger. Kwam zo ook ne leuke clip van Duvelduvel tegen…

  En dan Nobody Beats the Drum, trug een nederlands collectief en supervet! Kweet niet echt welken genre dat het nu juist is, ie zal zeker niet in mijn hiphop bak vliegen. (je kan snippets beluistern op de site) Check ook de fraaie foto’s van de feestjes en uitstappen op pappie-site: herozero.

  finger_drums

  Over beats en drums gesproken: deze Finger Drums Noisemaker kan me wel bekoren. En met zijn 32 dollar waarschijnlijk iets om te benden…