Skrabbeln

Zaterdag laatstleden was het dus Skrabbelzee. We hadden die naam gekozen omdat ie redelijk trok op het eigenlijke ‘rammelzee’. Niet dat we de hele avond van jetje zouden geven, maar een skrabbelke mocht wel eens. Toen kwam Jorre binnen en vroeg of hij eventjes zijn gang mocht gaan, tuurlijk da. Khad het al snel door dat ik me beter tot het draaien van instrumentalkes zou houden die avond…

Over skrabbeln gesproken, dit stukkie van Lamont is zalig. Ik zag dat hij ook Ableton Live gebruikte. Op realworldremixed werd dat ook aangeradenals software. Hoog tijd dus om dat even te checken, and so I did… Woeha, wat een zot programma is dat zeg! Damm, soms weet ik het echt niet, volledig hardware gaan? Of van die zalige stukken sofware gebruiken? De combo met zo een triggerfinger is misschien een oplossing. Maar dan moet je wel zo een hippe macbook of zo hebben, want anders trekt dat er niet op hé :-)